Lajm i mirë për rrugën Podujevë – Prishtinë

Kryetari i Podujevës, Shpejtim Bulliqi ka dhënë një lajm të mirë për rrugën Podujevë – Prishtinë.

Sot janë shpallur operatorët ekonomik fitues për të gjitha llotet për ndërtimin e rrugës Podujevë – Prishtinë.

Më poshtë postimi:

Lajm i mrekullueshëm nga Ministria e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës për qytetarët llapjanë dhe shfrytëzuesit e kësaj rruge është se sot janë shpallur operatorët ekonomik fitues për të gjitha llotet për ndërtimin e magjistrales Podujevë-Prishtinë.

Pas përfundimit të afatit të ankesave puna do të fillojë në terren.

Ju uroj suksese e punë të mbarë kompanive punëkryese!