Abdixhiku zgjidhet kryetar i LDK-së

Lumir Abdixhiku është rizgjedhur kryetar i Lidhjes Dmokratike të Kosovës.

Në Kuvendin e 10-të Zgjedhor, Abdixhiku siguroi drejtimin e patisë më të vjetër në vend edhe për katër vjet.

Delegatët e LDK-së unanimisht votuan që Abixhiku ta drejtojë edhe më tutje partinë.

S’pati asnjë votë kundër dhe asnjë abstenim.