Asfaltohen rrugë dhe rrugica në këto fshatra të Podujevës

Rrugë dhe rrugica janë asfaltuar në fshatrat Terrnavë dhe Halabak.

Kështu kanë bërë të ditur faqja zyrtare e Komunës së Podujevës me anë të një postimi. Më poshtë postimi:

Drejtori i Planifikimit Urban dhe Mbrojtje e Mjedisit, Leutrim Krasniqi ka përcjellur nga afër punimet e asfaltimit të rrugës “Baza e Kështjellës” në fshatin Tërrnavë, rrugë kjo më gjatësi 950m.

Krahas realizimit të këtij projekti infrastrukturor, punimet në asfaltimin e rrugëve po kryhen edhe në rrugë dhe rrugica të tjera në fshatin Halabak.

I gëzofshin banorët!