Ronaldinho dhe legjendat e Barcelonës pritet të vijnë në Kosovë

Njëri nga klubet më të mëdha në botë, FC Barcelona pritet ta luajnë një ndeshje futbolli në Kosovë.

Bëhet fjalë për një miqësore mes legjendave të Barcelonës dhe atyre të Kosovës.

Kështu ka thënë njëri nga antarët e Penya Kosovar del Futbol Club Barcelona.

Penya Kosovar del Futbol Club Barcelona janë ndër grupet më të mëdha të tifozëve në Kosovë dhe janë të njohur zyrtarisht nga klubi katalunas.

Më poshtë video: