Gjysma e Podujevës dhe disa fshatra do të mbesin pa rrymë në këtë orar

Reduktimet e KEDS do të vazhdojnë edhe gjatë ditës së sotme, raporton PodujevaSot.

Bëhet fjalë për reduktimet prej dy orëve, nga ora 12:00 deri në ora 14:00. Vendet e mëposhtme do të kenë ndërpreje të rrymës në këtë orë, të paktën kështu ka njoftuar KEDS.

Vendet: Pjesa e qytetit te Interex, Lagjja e Spitalit, një pjesë e Letancit, pjesa e Stadiumit, Bradashi, Dobratini, Obranqa, Bajqina, Revuqi, Perani dhe Katunishta.