Pacientit i hiqet telefoni nga lukthi

Një rast i çuditshëm ka ndodhur sot në një ordinancë mjekësore në Malishevë.

Një pacientit i është gjetur telefon në bark.

Ordinanca OSG përmes një postimi në Facebook ka njoftuar se pacienti me inicialet N.N i diagnostfikuar me çrregullime depresive, dhe po trajtohet për sëmundje të varshmërisë, i është larguar telefoni nga barku.

Sipas njoftimit, procedura është kryer me sukses.

“Pacienti NN, me çrregullime depresive, duke u trajtuar per semundje te varshmerise, sillet nga familjaret ne ordinancen OSG ne Malishevë me ç’rast dhe i largohet trupi i huaj nga lukthi, me endoskop fleksibil duke manovruar me aksesoret perkates, me asistim te Dr. Taulant Kryeziu, infermiere Florida Shala, procedura kryhet me sukses pa komplikime! Pacienti referohet per trajtim te metejme tek psikiatri”, thuhet në postimin e Ordinancës OSG.