Shoqata ‘Tradita’ shtrojnë iftar për personat me aftësi të kufizuara

Shoqata Humanitare ‘Tradita’ kanë shtruar mbrëmë iftar për personat me aftësi të kufizuara.

Kjo u bë e ditur nga ‘Tradita’ me një postim në faqen e tyre.

Më poshtë postimi:

Mbrëmë kemi shtruar iftar për personat me aftësi të kufizuara.

Ndoshta shumë nga të pranishmit ishin në karroca me ndonjë gjymtyrë të palëvizshme por ajo që të bënë përshtypje tek këta njerëz është dëshira, vullneti dhe motivi që ata kanë për jetën!

Faleminderit të gjithë atyre që ndanë nga koha e tyre e vleshme që të jenë në mesin tonë me rastin e iftarit të mbrëmshëm, iftar ky që u mundësua nga disa ndërmarrje e biznese llapjane dhe vullnetmirë.