Klan Sport – Së shpejti dy kanale të reja sportive

Sot gjatë ditës Tring kanë njoftuar që kanë fituar të drejtat televizive për transmetimin e Evropianit 2024, që do të mbahet në Gjermani.

Transmetimi i Euro 2024 do të bëhet përmes dy kanaleve sportive, Klan Sport 1 dhe Klan Sport 2.

Tring kanë njoftuar që shumë shpejt Klan Sport 1 dhe Klan Sport 2 do të jenë pjesë e shërbimit të tyre.