“Majmun”, eskalon debati në studio (VIDEO)

Mbrëmë Shqipëria ka barazuar ndeshjen ndaj Ishujve Faroe me rezultat 0-0. Në këtë ndeshje FSHF-ja nuk lejoi prezencën e PLISA-ve në stadium.

Në emisionin ‘Favorit’ ka pasë një debat të ashpër në mes Ismet Munishit, Nexhmedin Spahiut dhe ish kryetarit të PLISA-ve, Albert Kastratit.

Në një moment Spahiu i tha Kastratit “majmun”. Më poshtë video: