Zyrtare: Premier League në këtë platformë kosovare deri në vitin 2029

Dje raportuam për një marrëveshje mes ArtMotion dhe Digitalb për transmetimin e Premier League.

Tashmë edhe zyrtarisht ArtMotion dhe Digitalb kanë arritur marrëveshje për transmetimin e kanaleve të Digitalb deri në vitin 2029.

Në këtë marrëveshje përfshihet edhe transmetimi i kanaleve SuperSport që transmetojnë ligën angleze, Premier League dhe atë spanjolle, La Liga.

Ende nuk dihet nëse kanalet e Digitalbit do të transmetohen në Ipko dhe Telkos.