Infermieri vuan nga një sëmundje, ka nevojë për ndihmë

Ritman Coli (Riki) i cili ka shërbyer si infermier për 25 vjet në Klinë, ka nevojë për ndihmë.

Ai vuan nga një problem shëndetësor dhe i duhet ta kryejë transplantimin e palcës kockore.

Për mjekimin e tij kosto do të jetë mbi 150 mijë euro.

Më poshtë detajet: