Në këto 4 fshatra të Podujevës do të ketë asfaltim

Komuna e Podujevës kanë publikuar kontratën për asfaltim në 4 fshatra të Podujevës.

Bëhet fjalë për asfaltime në Penuhë, Lluzhan, Sallabajë dhe Shakovicë.

Në linkun e mëposhtëm mund t’i shikoni detajet e kontratës:

KLIKO KETU