E rëndë: Vdes këmbësorja që u godit nga kamioni

Sot u raportua për një aksident të rëndë trafiku që ka ndodhur në Fushë Kosovë, ku një kamion ka goditur një këmbësore.

Viktima nuk ka arritur që t’i përballojë plagët e marra dhe si pasojë ka humbur jetën në vendin e ngjarjes.

Sinjali ka kontaktuar edhe Policinë e Kosovës për të marrë më shumë informacione, por të njëjtit ende s’kanë kthyer përgjigje.