Podujevë: Ndërron jetë Mehdi Bllaca (FOTO)

Ka ndërruar jetë Mehdi Bllaca.

Për vdekjen e tij kanë njoftuar familjarët.

Më poshtë njoftimi:

Me dhimbje dhe pikëllim të thellë, njoftojmë miqët, shokët dhe dashamirët se ndërroi jetë babai, më i dashuri jonë Mehdi (Idriz) Bllaca
17/07/1964-21/06/2024

Varrimi i të ndjerit bëhet me datë: 22/06/2024 (e shtunë) në ora 18:00, në Varresat e Qytetit, te Hekurudha.

E pikëlluar: Familja BLLACA.